Origis Twitter-grep setter fart på spekulasjonene - nevnes i mulig byttehandel

Divock Origi nevnes som et mulig ledd i byttehandel med Schalke-stopper.

22. des 2020 kl 15.53Jens Bessesen

Ifølge Marc Behrenbeck i tyske Sky pågår det samtaler mellom Liverpool og Schalke om en byttehandel som innebærer at Ozan Kabak kommer til Anfield mens Divock Origi går motsatt vei.

Liverpool har blitt linket til 20 år gamle Kabak gjennom sommeren og høsten. Den tyrkiske midtstopperen er ventet å være verdsatt til om lag 20 millioner pund, omtrent det samme Liverpool skal kreve for Origi. 

Origi er en kulthelt blant Liverpools supportere, men har slitt med formen denne sesongen. Han står kun med syv minutter på banen i Premier League, mens leveransen i Champions League og ligacupen har vært under pari.

Daily Mail påpeker dessuten et moment som setter fart på overgangsryktene. Origi har nemlig slettet all tilknytning til Liverpool på sin Twitter-profil. Der er beskrivelsen nå bare «Profesjonell fotballspiller», noe som kan bety at 25-åringen sikter seg inn på en overgang i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]