Salah ble veldig skuffet da han ikke fikk bære kapteinsbindet mot Midtjylland

Egypteren utelukker ikke at han kommer til å forlate Liverpool for å fortsette karrieren et annet sted.

19. des 2020 kl 11.21Einar Kvande

Mohamed Salah innrømmer at han ble veldig skuffet da Jürgen Klopp valgte Trent Alexander-Arnold som kaptein mot Midtjylland.

– Skal jeg være ærlig, så ble jeg veldig skuffet. Jeg håpet at jeg skulle få være lagets kaptein, men det var managerens avgjørelse. Jeg må bare akseptere det, sier egypteren i et intervju med AS.

Salah har vært en målgarantist siden han kom til Liverpool i 2017, og har gjort 108 mål på 172 kamper. Hans scoringer har hjulpet Anfield-klubben til triumfer både i Champions League og Premier League. 

Utelukker ikke at han forlater Liverpool

Real Madrid og Barcelona har vært linket til 28-åringen tidligere, og Salah vil ikke utelukke at han kan komme til å spille for en annen klubb enn Liverpool før karrieren er over.

– Det er et vanskelig spørsmål, og akkurat nå kan jeg si at alt ligger i hendene til klubben, svarer Salah når han blir spurt om hvor lenge han ser for seg at han blir værende i Liverpool.

– Selvsagt ønsker jeg å slette rekorder her, alle klubbrekordene, men alt ligger i hendene til klubben.

– Jeg synes Real Madrid og Barcelona er to toppklubber. Hvem vet hva som vil skje i fremtiden. Men akkurat nå er jeg fokusert på å vinne Premier League og Champions League med Liverpool igjen.

– Når jeg ser tilbake på min karriere ønsker jeg å føle at jeg virkelig oppnådde noe spesielt. At jeg gjorde noe spesielt. Det er hva jeg forsøker å gjøre, og jeg gjør mitt beste i hver eneste kamp og hvert eneste år for klubben og meg selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]