Toner ned spekulasjonene om en tidlig Virgil-retur. Spilleren selv har dratt til Dubai

Veien tilbake er lang – men Jürgen Klopp forteller at midtstopperen er i godt humør.

16. des 2020 kl 09.02Arild Skjæveland

Nylig var Virgil van Dijk tilbake på Anfield og kunne se lagkameratene slå Wolverhampton. Både spilleren selv og klubben la ut videosnutter på sosiale media av at han jobbet med de fysiske trenerne på AXA Training Centre i Kirkby.

Det har ført til spekulasjoner om at midtstopperen kan være tilbake tidligere enn først fryktet, men Jürgen Klopp og klubben vil ikke sette noen dato for når de skal ha han tilbake, og toner det ned.

– Han har det så bra som du kan ha det i denne situasjonen. Virgil er en veldig positiv person, og etter at han kom over sjokket av selve skaden, har han vært i et veldig godt humør og jobber hardt for å komme tilbake, sier Klopp til Liverpool Echo

– Men dette er en veldig lang langtidsskade, og jeg må fortsatt si at den kom etter en gal takling som jeg fortsatt ikke kan forstå. Jeg tenker ikke på den, men dere nevner den og det kommer opp, sier han videre.

– Det er en veldig, veldig alvorlig skade som vil ta tid, men han tar de stegene han kan ta for øyeblikket.

Har dratt til Dubai

Virgil har nå dratt til Dubai, kan vi se på sosiale media. Det er ikke uvanlig at Premier League-spillere drar til De forente arabiske emirater når de er langtidsskadde og jobber seg tilbake etter alvorlige skader. Det er nå 25 grader i Dubai.

På Twitter-kontoen til den tyrkiske restauranteieren «Salt Bae» kan vi se at van Dijk er på restauranten hans Nusr-Et i Dubai.


Midtstopperen kan komme til å miste hele sesongen. Hvor store sjansene er for at han spiller igjen, får vi kanskje ikke svar på før i januar, når Liverpool skal registrere Premier League-troppen for andre halvdel av sesongen.

Liverpool - Tottenham spilles kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]