– De feiret som om de hadde vunnet oppgjøret

Andy Robertson ønsker Atletico Madrid lykke til på Anfield i mars.

19. feb 2020 kl 08.07 Jens Hapnes Rege

Liverpool slet med å trenge gjennom Atletico Madrids forsvarsmur tirsdag kveld, og greide aldri få et skudd på mål i løpet av kampen. 

Andy Robertson hadde et av bomskuddene, men greide heldigvis å unngå et gult kort i heksegryten Wanda Metropolitano. Nå kan både han og resten av laget se frem mot returoppgjøret på Anfield. 

– Vi ga dem den beste mulige starten for å få supporterne i ryggen, og da kunne de begynne å falle lett og de tingene, sa skotten til BT Sport etter kampen, ifølge Liverpool Echo.

– Innkastet skulle vært vårt før hjørnesparket. Dommerne gjorde en feil. 

Slue spanjoler

Diego Simeones mannskap brukte mesteparten av de skitne triksene i boken i løpet av oppgjøret, og lurte flere ganger dommeren ved sin slue oppførsel. 

– De prøvde å komme under huden vår, men jeg synes vi taklet det ganske bra egentlig. Vi lot det ikke affisere oss, sa Robbo om Madrid-spillernes påfunn. 

– Vi vet vi er bedre enn det, og at vi kan være bedre enn det. Heldigvis har vi et returoppgjøret å endre resultatet på. 

Motstandernes argentinske leder var som vanlig aktiv på sidelinjen, og ble flere ganger filmet da han fyrte opp sine ekstatiske supportere. 

– Det er sånn han (Simeone) er. Når man ikke spiller mot han er det sannsynligvis kult å se på. Vi har ikke noen problemer med det, sa han om argentinerens oppførsel. 

– De feiret som om de hadde vunnet oppgjøret. Vi har Premier League å ta oss av, og så har vi returen på Anfield. 

Liverpool må vente helt til 11. mars før den neste tvekampen mot Simeones menn. Før den tid kan de ha plukket opp ni poeng i Premier League mot West Ham, Watford og Bournemouth og i tillegg venter et møte med Chelsea i FA-cupen i begynnelsen av mars. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]