Deeney innrømmer at han oppsøkte dueller med Lovren

Angriperen spilte en stor rolle i Watfords overraskende seier.

29. feb 2020 kl 22.39 Kenneth Baraas

Det store overraskelsesmomentet før kampen var da navnet til Dejan Lovren sto oppført i startelleveren. Joe Gomez var hjemme i Liverpool med en liten skade, og Jürgen Klopp valgte å bruke bredden på stopperplass. 

– Nei, det er ikke alvorlig. Han hadde en liten kjenning, og det er nok. Vi har to andre gode midtstoppere i troppen, og vi må bruke den kvaliteten vi har, sa Jürgen i intervjusonen før kamp. 

Utnyttet Liverpools endringer i forsvar

Dermed var det duket for en sjelden mulighet for Liverpools kroatiske stopper, og Troy Deeney avslører at han søkte seg bort fra dueller med Virgil van Dijk.

– Van Dijk er en klassespiller, og jeg mener han er blant de fem beste forsvarsspillerne i verden. Det er vanskelig å få til noe rundt ham. Han er høy, rask og sterk, så man forsøker å velge den svakeste av stopperne, sa Deeney til Sky Sports etter kampen. 

– Jeg ønsker ikke å være respektløs overfor Lovren og si at han er det svakeste leddet av de to (Van Dijk og Lovren), men jeg visste at han ønsket å «slåss» mot meg også - og det er slik jeg spiller. Så hvis du vil kjempe mot meg, så vil du få en tøff kveld.

– Lovren gjorde det på det første målet, han forsøkte å kjempe med meg i duellen, og det førte til at vi scoret. Han forsøkte å kjempe med meg i stedet for å se på ballen, og da scoret vi, sa den storvokste spissen, som fastsatte sluttresultatet til 3-0. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]