Etter en glipp fra klubben, fikk nordmennene privat omvisning, møte med Lallana og orkesterplass på pressekonferansen

Liverpool gjorde Anfield-besøket til noe som sent vil glemmes.

3. feb 2020 kl 10.57 Kenneth Baraas

Daniel Walø, Caroline Walø Harstad og Axel Walø var på Anfield for å se Liverpool mot Southampton, men selve kampopplevelsen ble ikke helt som forventet. 

Det var bestilt høretelefoner på forhånd, ettersom Daniel er blind, slik at han skulle få beskrivelser fra livekommentatorer av hva som skjedde nede på banen, men disse ble ikke utdelt før det gjensto ti minutter av kampen. 

Dette syntes klubben var en hendelse de ikke ønsket å være bekjent av, og representanter fra klubben var raskt ute med å finne en løsning som kunne være med å forbedre besøket på Anfield.

Etter beklagelser for hva som hadde skjedd, ble Daniel, Caroline og Axel bedt med på en omvisning de sent vil glemme.

PRESSEVEGGEN: Daniel Walø (t.v.), Axel Walø (i midten) og Caroline Walø Harstad fikk en gledelig overraskelse etter kampen.

PRESSEVEGGEN: Daniel Walø (t.v.), Axel Walø (i midten) og Caroline Walø Harstad fikk en gledelig overraskelse etter kampen.

«En stor klubb»

Slik beskriver Axel hva som skjedde: 

«For en klubb! Liverpool surret det til for Daniel i dag, men svarte med å fikse en drømmeopplevelse for Daniel, Caroline - og far.

Hva som skjedde? Daniel hadde på forhånd bestilt høretelefoner med livekommentarer for å få med seg begivenhetene nede på banen. Tross purringer underveis i kampen dukket disse opp først ti minutter før slutt.

Det ville ikke Liverpool være bekjent av, og klubbens representanter huket tak i oss umiddelbart etter kampslutt. De beklaget veldig, og lurte på om vi ville bli med en liten tur rundt på stadion. Og for et plaster på såret de hadde fikset!

Det berømte Anfield-skiltet i spillertunnelen, tur ned på gressmatta, innom benken til hjemmelaget, inn i intervjusonen, skikkelig go’klem fra Adam Lallana - før vi fikk orkesterplass på pressekonferansen til Jürgen Klopp. Setet til manageren var fortsatt varmt da Daniel og Caroline fikk overta showet, fortsatt med pressefolk til stede.

4-0 i selve kampen. Og så dette. En stor klubb - YNWA!»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]