Milner trente med laget og bidro i garderoben

Den rutinerte engelskmannen spilte en viktig rolle i gårsdagens kamp, ifølge Neil Critchley.

5. feb 2020 kl 08.40 Kenneth Baraas

Liverpools unggutter tok en stor skalp i gårsdagens FA cup-kamp mot Shrewsbury. Med Jürgen Klopp og førstelagsspillerne på ferietur, var det hjemme-alene-fest på Anfield. Men det er en mann som er evigung og som ønsket å delta på festlighetene, nemlig James Milner. 

– Han trente med oss i går (mandag), og han spurte om han kunne være med på kampdagen. Jeg svarte noe som «Jeg tror svaret er ja til det! Selvfølgelig kan du det!» Det var veldig respektfullt av ham å spørre, fortalte Neil Critchley på pressekonferansen etter kamp. 

Ga råd til ungguttene

– Han sa «Kan jeg bli med i garderoben?» og selvfølgelig kunne han det. Han har oppnådd så mye i karrieren på grunn av hvem han er. Han ga råd til spillerne, viste stor støtte, brukte stemmen sin i garderoben. 

– Han var veldig tilfreds over prestasjonene til ungguttene, og jeg kan ikke takke ham nok for å være her i kveld. Jeg tror ikke han er spilleklar ennå, jeg vet ikke om han er helt klar, men han hoppet opp og ned bak med, så jeg tror han er desperat etter å komme i gang igjen. 

Neil Critchley fikk også støtte fra Jürgen Klopp. 

– Det han gir deg er tydelighet - det er tro, det er å spille på Liverpool-måten og gå for det. Det er hvordan førstelaget spiller. Det er slik for oss, dette er hva vi gjør, dette er hva vi står for, det er hva vi tror på og vi må være klare for det. Jeg tror vi viste det fra første sekund i kampen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]