Dårlig nytt på skadefrontenAlisson Becker mister kampene mot Bournemouth og Atletico Madrid. Utelatt også fra Brasil-troppen

Målvakten regnes som usikker også mot Everton.

6. mar 2020 kl 15.01 Arild Skjæveland

Ut av det blå kom Jürgen Klopp med nyheter på dagens pressekonferanse om at Alisson Becker er skadet, og mister de neste kampene.

Slik han ordla seg i starten hørtes det ut som at han kun mistet Bournemouth-kampen, men mot slutten av pressekonferansen kom han med en oppklaring.

Brasilianeren er ute mot både Bournemouth og Atletico Madrid. Han regnes som usikker mot Everton, men vil være helt skadefri etter landslagspausen som kommer etter Crystal Palace-kampen 21. mars

Det skal være en muskelskade i hofta. Ikke veldig alvorlig, men alvorlig nok til at han nå må stå over.

– Dessverre er Alisson ute. Han ble skadet på trening før Chelsea-kampen. Det var en liten hendelse, og vi trodde det ikke var noe, sa Klopp på pressekonferansen.

– Alisson hadde en skann neste dag, og de fant noe, så han er nå ute. Vi får se neste uke. Det er en liten muskel. Vi kunne alle fortsatt gjort jobbene våre, men for en profesjonell målvakt er det annerledes.

Oppdatert: Alisson Becker har blitt utelatt fra Brasil-troppen til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Bolivia og Peru. Det betyr at han med all sannsynlighet kommer også vil miste kampene mot Everton og Crystal Palace. Første kamp etter landslagspausen er mot Manchester City 5. april.

Adrián mellom stengene

Det betyr at Adrián vil stå de neste kampene for de helrøde. Spanjolen gjorde en tabbe på Stamford Bridge på tirsdag, da han slapp inn Willians skudd til 1-0.

Han har stått i mål i 14 kamper for Liverpool, og statistikken er ganske bra. Liverpool har vunnet 10, spilt uavgjort i to og tapt to av kampene med 32-åringen mellom stengene.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]