Atletico Madrid imponerte ikke i generalprøve med spillere tilbake

Før returkampen mot Liverpool er den nest største klubben i Madrid utenfor topp fire i spansk liga, etter uavgjort mot Sevilla i helgen.

8. mar 2020 kl 18.29 Torbjørn Flatin

La Liga er litt som Premier League denne sesongen, hvor Barcelona og Real Madrid er foran resten, og så virker det ikke som om noen er interessert i å sikre seg de øvrige plassene blant topp fire for å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League.

På lørdag tok Atletico Madrid i mot Sevilla, en viktig kamp angående topp fire. Sevilla ligger på 3. plass og Atletico Madrid på 5. plass, og den situasjonen er uforandret etter 2-2. Siden Getafe også spilte uavgjort har lagene 47, 46 og 45 poeng etter 27 kamper. Liverpool har altså 82 poeng på 29 kamper.

Fire mål på Wanda

Atletico hadde spillere som den tidligere Tottenhambacken Kieran Trippier og supertalentet Joao Felix tilbake sammenlignet med kampen mot Liverpool.

Alle målene kom i 1. omgang på Wanda da gjestene Sevilla tok ledelsen ved Luuk de Jong. Atletico utlignet imidlertid på straffespark ved Alvaro Morata før den 20 år gamle portugiseren Joao Felix snudde det fire minutter senere. Før halvtid fikk imidlertid Sevilla mulighet til å utligne etter at Trippier hadde forårsaket et straffespark som Lucas Ocampos omsatte.

Stortalentet Felix inn på laget?

Ifølge avisene spilte spesielt Joao Felix en god kamp. Med to mål på tre kamper, etter å ha vært ute i måned med skade, kan han ha spilt seg inn på laget som møter Liverpool selv om Diego Simeone nok vil ha et mer forsiktig utgangspunkt på Anfield.

En mulighet kan være Diego Costa, som igjen var på benken slik han var mot Liverpool, men som nå skal være nærmere en god kampform enn for tre uker siden.

Laget til Atletico mot Liverpool (i Madrid):
Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Hermoso, Correa, Saul, M. Llorente, Koke, Morata, Felix

Laget til Atletico mot Sevilla:
Oblak, Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi, Koke, Partey, Saul, Lemar, Correa, Morata

Har du innspill til journalisten?
[email protected]