Bekreftet: Liverpool - Atletico Madrid arrangeres som normalt

Det blir Champions League-stemning til det fulle rundt og i onsdagens kamp.

10. mar 2020 kl 21.25 Kenneth Baraas

Merseyside Police har vært i møte med UEFA, og konklusjonen er at alt vil foregå som normalt onsdag kveld til tross for frykten for ytterligere spredning av koronaviruset. 

Flere kamper i Mesterligaen spilles for tomme tribuner, men det er foreløpig ikke tilfellet i i England. Dermed kan Liverpool-fansen skape den magiske Champions League-stemningen i gatene før kamp og inne på stadion i 90 skjebnesvangre minutter, i de rødes jakt på videre avansement i turneringen. 

Ingen håndhilsing

Liverpool gikk tidligere i dag ut med retningslinjer for supportere som skal på Anfield. Det vil blant annet bli utplassert håndrensende midler og antibakteriell håndvask på alle toalettene Det vil fremdeles ikke være noen håndhilsing mellom spillerne før kamp, men UEFA vil fremdeles bruke maskoter - dog vil det ikke være noen kroppskontakt mellom spillerne og de unge som får lov til å lede troppene ut på banen. 

Liverpool - Atletico Madrid spilles onsdag kl. 21.00 og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]