To fra støtteapparatet forlater Liverpool denne månedenErstattes av lege fra Arsenal og fysioterapeut fra Manchester City

Liverpool har funnet erstatterne til Andy Massey og Richie Partridge.

4. mar 2020 kl 17.32 Arild Skjæveland

Andy Massey har de siste årene vært sjef for Liverpools medisinske avdeling, men forlater nå klubben etter å ha takket ja til en sjefsjobb hos FIFA.

Det har vært klart siden desember måned, og Liverpool har hatt god tid til å se seg om etter en erstatter.

Allerede i januar ble det rapportert av Training Ground Guru at Gary O’Driscoll forlater Arsenal for å ta over Masseys jobb. O’Driscoll var på jobb for Arsenal i FA cupkampen borte mot Portsmouth mandag kveld, men er på vei inn.

Ifølge James Pearce i The Athletic har legen takket ja til å flytte nordover, etter 11 år i London-klubben.

City-fysio erstatter Partridge

Samtidig som Massey forlater klubben, gjør tidligere spiller og fysioterapeut Richie Partridge det samme. Han har takket ja til en jobb i Qatar, og flytter på seg denne måneden.

Ifølge Training Ground Guru skal han erstattes av Steve Lilley, som blir hentet fra Manchester City. Han har jobbet for City siden 2011, da han kom fra Norwich. Fra 2013 jobbet han tett med Lee Nobes, som nå er sjef for fysioterapeutene i Liverpool FC.

Massey og Partidge kommer ikke til å være de eneste som forlater LFC. Fysioterapeuten Christopher Rohrbeck kommer til å forlate klubben etter sesongen, etter å ha vært i England de siste tre årene. Han ønsker å returnere til Tyskland.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]