– Han har veldig lyst å komme til Liverpool

Journalist Simon Hughes har kommet med en oppdatering på situasjonen til Timo Werner.

3. mar 2020 kl 17.41 Arild Skjæveland

Mye tyder på at Timo Werner kan bli Liverpool-spiller til sommeren. RB Leipzig-angriperen har uttalt seg om å bli linket til klubben de siste ukene, og har en utkjøpsklausul på ca 50 millioner pund som må aktiveres innen utgangen av april.

I The Athletic-podcasten Red Agenda blir Simon Hughes spurt om situasjonen. Hughes følger Liverpool FC tett, og er en av dem som vet hva som foregår i klubben.

– Han har veldig lyst å komme til Liverpool, og det ser ut som at det kan skje noe i løpet av de neste ukene, sier Hughes i podcasten.

– Når jeg sier «skje noe», så ønsker de nok å gjøre ting i det stille. Han er desperat for å spille for Liverpool, sier han videre.

Ettertraktet storscorer

Det har blitt rapportert at 23-åringen skal ha blitt kontaktet av både Barcelona og Manchester United, men at det er Liverpool han ønsker seg til.

Denne sesongen har han scoret 27 mål og har 11 målgivende på 34 kamper for RB Leipzig i alle turneringer.

Werner representeres av den tidligere Stuttgart-spilleren Karlheinz Förster. Ifølge FourFourTwo var Förster favorittspilleren til Jürgen Klopp, og grunnen til at Liverpool-manageren spilte med draktnummer fire i sin spillerkarriere. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]