I hvilke drakter avslutter Liverpool sesongen?

Usikkert om Nike vil bli ny draktsponsor fra og med avtalt tid 1. juni.

20. mar 2020 kl 18.52 Torbjørn Flatin

Liverpool måtte gå rettens vei for å sikre seg en avtale for at sportsgiganten Nike skulle bli deres nye sponsor for drakter og treningstøy.

Etter fem år med New Balance skal Nike overta 1. juni.

Ingen avgjørelse tatt

Det var en avtale som ble skrevet før koronakrisen og nå er det mye som tyder på at sesongen 2019/20 ikke vil avsluttes før 1. juni. Det kan til og med bli slik at Liverpool krones som mestere i Premier League etter den datoen.

Ifølge Liverpool Echo har ikke Liverpool tatt noen avgjørelse hvorvidt de vil spille i nye Nike drakter dersom Premier League sesongen vil bevege seg inn i juni.

Klubben vil ha en rekke praktiske avgjørelser å ta når korona-pandemien forhåpentligvis slipper om ikke alt for mange måneder. Det vil være spesielt om New Balance i sin siste sesong som draktsponsor på Anfield skulle overvære at de røde mottar ligatrofeet i trøyer med en annen logo. New Balance ønsker ikke å kommentere den eventuelle problemstillingen.

Større potensial

Mektige Nike kunne vise til at de hadde superstjerner som Serena Williams og LeBron James til å promotere sitt sportstøy, og at de i tillegg hadde et helt annet potensial for utsalgssteder enn New Balace. Liverpool skal ha blitt enig om design for neste sesongs drakt med Nike allerede før rettsaken ble ferdig.

«Lekkasjer» av en ny og grønn drakt som har versert på sosiale medier de siste dagene skal imidlertid ikke være ekte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]