Klopp bekrefter at Henderson trener i morgen- Selvtilliten kommer og går i alle lag

Jürgen Klopp var fornøyd med innsatsen mot Bournemouth. Men vil ikke høre snakk om at ligatittelen er i boks.

7. mar 2020 kl 16.31 Tor Sandø

Jürgen Klopp var mest fornøyd med poengene etter 2-1-seieren over Bournemouth i tidligkampen lørdag.

- Jeg vet hva disse spillerne kan gjøre, men jeg er ikke den som spiller. Det er det de som gjør, sa Klopp til BBC Match of the Day.

Selvtillit

Klopp var opptatt av selvtillit etter at kampen var over og poengene var i boks.

- Vi har sagt det før og jeg sier det igjen. Selvtillit er ikke noe du får, bare kan putte i lomma og beholde resten av livet. Det kommer og går, sa Klopp.

Liverpool fikk en marerittstart på kampen, da Bournemouth tok ledelsen etter åtte minutter ved Wilson. Liverpool ristet av seg sjokkåpningen og scoret ved Salah og Mane før førsteomgangen var over. Selv om det var noen brukbare sjanser til begge lag, blant annet et tverliggerskudd fra Mane, så sto resultatet seg kampen ut.

- Du behøver den følelsen av at ting fungerer. Du må jobbe hardt, det er alltid det viktigste du gjør. Det er ikke en god følelse å tape fotballkamper, men det gjør deg oppmerksom på hvor spesielt og godt det er å vinne fotballkamper. Så vi foretrekker det og liker det bedre. Når fløyta gikk var jeg virkelig glad, sa Klopp.

På pressekonferansen etter kampen ble Liverpool-manageren selvfølgelig også spurt om tabellsituasjonen, der Liverpool leder med 25 poeng over Manchester City, har to kamper mer og bare tre kamper unna det etterlengtede Premier League-gullet.

- Vi har 82 poeng nå. Det er virkelig skjønt, men vi må fortsette og kjempe. Gi alle motstanderne en ærlig fight og det var det vi gjorde i dag, sa Klopp.

VAR

Han ble også spurt om VAR-situasjonen, der Gomez ble klart dyttet av Wilson, som senere scoret 1-0-målet.

- Det viser at problemet med VAR fortsatt eksisterer. Den dyttet var nok til å få Joe ut av posisjon. Det er en forseelse. Alle så og visste at noe skjedde der. Det var en klar klar forseelse, sa Klopp.

Om lagets form, innrømmet Klopp at laget ikke helt har vært seg selv de siste kampene.

- Vi har vinglet for mye de siste to ukene. Det har ikke vært hyggelig. Men guttene jobbet hardt. Vi ønsker å få suksess, så får vi se hvor dette ender. Vinner vi tittelen, vil det være virkelig spesielt. Nå har vi tre dager til å forberede oss til en ny vanskelig kamp, sa Klopp, som skrøt over tilskuerne i dag, sa Klopp.

Om Milner på venstrebacken, sa manageren følgende;

- Han fortalte hele verden at han ikke liker denne posisjonen, men fra tid til annen liker han det, sa Klopp og smilte lurt.

Han hadde også gode nyheter om Henderson og Robertson.

- Henderson trener i morgen. Robertson skal ikke være noe problem, sa han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]