TV 2 Sumo skrur ned prisene for Premier League-kundene

Prisene senkes ned i påvente av fotballen.

17. mar 2020 kl 15.09 Kenneth Baraas

«Korona-situasjonen medfører at alle Premier League-kamper er utsatt, i første omgang fram til april. Du som abonnerer på TV 2 Sport Premium får derfor kanalene kostnadsfritt i denne perioden hvor ordinære kamper ikke spilles. Beløpet vil bli tilbakebetalt på din neste faktura. Blir det ytterligere utsettelser vil du få en ny informasjon. Hilsen Telenor»

Slik lød SMSen som ankom i går til de som abonnerer på TV 2 Sport Premium via Canal Digital. 

Pressesjef Jan Petter-Dahl utdypet dette i et svar til liverpool.no i går:

«Dette gjelder de som er Premier League-kunder via Canal Digital. Fra TV 2 sin side følger vi utviklingen tett, er i løpende dialog med Premier League og vi forventer at det kommer avklaringer om ikke lenge. Inntil da kan man fryse abonnementet på TV 2 Sumo.»

Senker prisen

Men nå bekrefter TV 2 at prisene også settes ned for de med TV 2 Sumo. Prisen fremover vil bli 179 kroner i måneden - for de med Total- og Premier League-pakkene - og kanalen vil fortsette med å produsere fotballinnhold. 

«Sportsredaksjonen er i full aktivitet, og vil gjøre alt for at fansen får et godt tilbud på Premium-kanalene og TV 2 Sumo i denne utvidede fotballpausen. Premier League har nå åpnet sitt rikholdige arkiv, slik at vi får gitt seerne tilgang til et unikt arkivmateriale med blant annet klassiske oppgjør og høydepunkter», uttaler Dahl i en pressemelding. 

Prisene vil gå tilbake til normalen ved en eventuell gjenopptakelse av ligaen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]