Coutinho skal være åpen for Premier League-comeback

Brasilianerens agent legger ikke skjul på midtbanespillerens følelser for den engelske ligaen.

10. apr 2020 kl 14.27 Kenneth Baraas

Mange Liverpool-supportere var særdeles misfornøyd med måten Philippe Coutinho forlot klubben, men trøsten har vært hvordan de røde har brukt overgangsmidlene i ettertid. Spesielt Virgil van Dijk og Alisson Becker er to spillere som har dempet savnet av den tekniske midtbanespilleren. 

Overgangen til Barcelona ble ikke helt det Coutinho håpet på, og denne sesongen er spilleren utlånt til Bayern München. Mye tyder på at den katalanske klubben ønsker å kvitte seg med 27-åringen når overgangsvinduet måtte åpne. 

– Det at jeg er en Arsenal-supporter er ikke en hemmelighet, men jeg har ingen preferanser hvor spillerne går. Jeg prøver ikke å presse noen til en eller annen klubb. Det er mange muligheter, forteller spillerens agent Kia Joorabchiann til Sky Sports

TUNG TILBAKEKOMST: Philippe Coutinho fikk kjenne på Anfields magi da Liverpool gjorde et heroisk comeback mot det spanske laget.

TUNG TILBAKEKOMST: Philippe Coutinho fikk kjenne på Anfields magi da Liverpool gjorde et heroisk comeback mot det spanske laget.

Sterke følelser for engelsk fotball

Bayern München spilte mot Chelsea i februar, og i London hadde Coutinho samtaler med agenten sin. Midtbanespilleren, som ble kjøpt av Brendan Rodgers i januar 2013, har blitt linket til flere Premier League-klubber den siste tiden - inkludert Liverpool, men det sier kanskje mest om ryktebørsen.

– Vi hadde en lang prat om det etter Champions League-kampen han spilte i England. Premier League er noe han alltid har hatt glede av, og elsket å spille i, og sannsynligvis gjerne vil komme tilbake til for å spille i.

– Spørsmålet er hva som vil være de økonomiske situasjonene til alle klubbene, inkludert Barcelona og alle Premier League-klubbene, når fotballen kommer tilbake til det vanlige igjen etter denne pandemien. 

– Det er mange spekulasjoner, men jeg må understreke at vi ikke har snakket om overganger på dette tidspunktet. 

– Ingen tenker på dette nå, hverken vi eller interesserte lag. Ingen er i rett stemning til å diskutere temaet når det skjer så mye rundt om i verden som er så mye viktigere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]