Nagelsmann: – Werner vurderer fremtiden

Julian Nagelsmann mener det ikke har påvirket prestasjonene til spilleren.

27. mai 2020 kl 17.36 Arild Skjæveland

Liverpool har vært kraftig linket til Timo Werner i snart et halvt år - og frem til Korona-pandemien satte alt på hold, så det ganske klart ut at han ville bli et av sommerens storkjøp for Jürgen Klopp.

Klopp har allerede hatt et videomøte med Werner, som scoret hattrick i forrige kamp og igjen er i aksjon for RB Leipzig i kveld. Da er Marko Grujic og Hertha Berlin motstander, i en kamp som spilles kl. 18.30, og sendes på norske skjermer på Viasport 1 og Viaplay.

Fra RB Leipzig har signalene så langt vært at de ikke har hørt fra Liverpool.

– Han vurderer fremtiden

Nagelsmann har snakket om interessen fra Liverpool i et intervju med SportBild, som er gjengitt i en rekke engelske aviser. Deriblant Daily Mail

– Han er i godt humør, føler seg bra og trener bra. Jeg har ikke inntrykk av at han bærer et tungt kors - men han er en ung fyr som sikkert sitter hjemme med kona og funderer på om han skal bli eller bytte klubb, sier Nagelsmann til SportBild.

– Når det er et spørsmål om overgang, så er du alltid litt på et annet sted. Det var ikke annerledes for meg da jeg var i Hoffenheim - da handlet det om jeg skulle dra. Det blir mer tydelig med spisser, fordi det kommer perioder der de ikke scorer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]