Premier League-spillerne frykter de ikke vil få god nok behandling for skader

15 minutters-regel gjør spillerne skeptiske.

15. mai 2020 kl 14.50 Einar Kvande

Premier League-spillerne er bekymret for at avstandsreglene under koronapandemien skal føre til at de ikke vil få skikkelig behandling for skader.

Retningslinjene som er fremlagt for spillerne i forbindelse med fase 1 av Project Restart slår fast at spillere får 15 minutter med nødvendig behandling etter trening/før de drar hjem.

Spillerne er ifølge Telegraph bekymret for det høye antallet kamper som skal spilles i løpet av en kort periode i sommer, og frykter at manglende behandling under en intens opptreningsperiode vil føre til mange skader etter et par måneder borte fra fotballen.

Behandlingstiden økes i fase 2?

Når Premier League starter opp igjen bak lukkede dører den 12. eller 19. juni, vil spillerne måtte spille alle de 92 ligakampene som gjenstår i løpet av 50 dager, noe som gjør behovet for behandling stort.

Det er ventet at retningslinjene for fase 2 av Project Restart vil komme i løpet av den neste uken, men man frykter at eventuelt lengre behandlingstid vil medføre økt risiko for å bli smittet av koronaviruset både for spillere og medisinsk personale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]