Tidligere Liverpool-angriper ønsker å gjøre comeback i en alder av 38 år

Tilbyr seg å spille gratis, og håper å få kontrakt med toppklubb.

23. mai 2020 kl 22.59 Einar Kvande

Tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé ønsker å gjøre comeback på fotballbanen. Cissé har en fortid i Auxerre, Marseille og Bastia, i tillegg til Liverpool, og står bokført med 96 mål i den franske toppserien. Målet er å komme i såpass god form at han klarer å passere 100.

Cissé har lagt opp to ganger, men føler fortsatt at han har noe å bidra med i fransk toppfotball, i en alder av 38 år. Nå er han villig til å spille gratis i forsøket på å nå 100 scoringer i fransk toppserie.

– Jeg er en målscorer, og en statistikkmann. Jeg elsker å score mål, og nå står jeg med 96 mål i den franske ligaen. Jeg trenger fire mål til før jeg dør, uttaler Cissé til Sky Sports.

– Dette er noe jeg til stadighet tenker på. Folk sier jeg har hatt en god karriere og har vunnet mange titler, men jeg føler at noe mangler.

– For meg er det irriterende at jeg ikke har nådd 100 mål. Det ergrer meg virkelig. Derfor føler jeg at det er riktig av meg å prøve igjen nå.

Cissés to siste klubber var det sveitsiske tredjedivisjonslaget Yverdon og den italienske Serie D-klubben A.C. Vicenza 1902.

I GLANSDAGENE:  Djibril Cissé mottar vinnermedaljen av Prince William etter FA-cupfinalen i 2006.

I GLANSDAGENE: Djibril Cissé mottar vinnermedaljen av Prince William etter FA-cupfinalen i 2006.

Spiller gratis

Franskmannen vet han ikke vil bli fast inventar på laget han skriver under for, og penger er ingen motivasjon for comebackplanene.

– Jeg er til og med villig til å spille gratis. Det handler ikke om å tjene penger. Dette er en personlig drøm jeg har, og noe jeg bare må gjøre skal jeg bli helt fornøyd med fotballkarrieren min.

– Jeg har ikke fått så mange tilbud ennå, men det er bare normalt. Lagene fokuserer på de spillerne de allerede har. La oss være ærlige. Alle vet at jeg ikke kommer til å bli inkludert i en startoppstilling. Jeg blir en spiller de har i bakhånd, som kan gjøre det spennende for publikum. Det er slik du må se på dette. Jeg blir på måte en bonusspiller.

– Jeg håper at presidenten i en av klubbene vil gi meg sjansen til å nå målet mitt. Jeg kommer til å betale dem tilbake for det, og klubben kommer til å bli fornøyd. 

Djibril Cissé vant både Champions League og FA-cupen med Liverpool. Han spilte også for Sunderland og Queens Park Rangers i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]