– Jeg så ingen planer for meg der

Tidligere Liverpool-talent forklarer hvorfor han byttet ut gullkamp i England med gullkamp i Italia.

24. jun 2020 kl 12.07 Øystein Tronstad

– Liverpool tilbød meg en treårskontrakt men jeg så ingen planer for meg der for fremtiden. Det føltes som at de sa «bare signer kontrakten også får vi se» og det virket ikke bra for meg eller familien min, sier 21-åringen som forlot Liverpool i sommervinduet 2019.

De røde fikk kun en kompensasjon for nigerianeren som har spilt tre kamper for Lazio denne sesongen og scoret et mål. De lyseblå er fire poeng bak serieleder Juventus men med en kamp til gode.

OPPLEVD MYE: Til tross for sin unge alder har «Bobby» alt vært innom Ajax, Barcelona, PSV og Liverpool.

OPPLEVD MYE: Til tross for sin unge alder har «Bobby» alt vært innom Ajax, Barcelona, PSV og Liverpool.

Adekanye var til tider imponerende på klubbens U18- og U23-lag, men fikk aldri debutere på førstelaget.

– Jeg følte at jeg var klar for å komme inn på førstelaget, selv om de hadde mange talentfulle spillere. Lazio var veldig ambisiøse og de viste at de ønsket meg i laget, og de hadde noen gode planer for fremtiden, sier «Bobby» til The National.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]