Bekreftet:Lonergans avtale forlenges ut sesongen

Andy Lonergan får fullføre sesongen med Klopps mannskap.

9. jun 2020 kl 18.23 Jens Hapnes Rege

Andy Lonergan sluttet seg til Liverpool gratis forrige sommer for å gi ekstra dekning bak Adrian og Alisson Becker. 

Han var på benken da Liverpool slo Chelsea i Supercupen og da de rødkledde triumferte i VM for klubblag. Han har ikke fått minutter på banen enda. 

Nå bekreftes det på Liverpools hjemmeside at kontrakten forlenges ut sesongen.

Rådgiver

I et intervju med Liverpools hjemmeside, forklarer John Achterberg hvorfor kontrakten forlenges.

– Lonners kom i utgangspunktet inn fordi vi hadde noen skadeproblemer på starten av sesongen, og han var veldig god på trening. Han arbeidet hardt og kom seg opp på nivået ved å trene godt, og vi bestemte oss for å beholde han hele sesongen grunnet situasjonen.

– Han passer inn veldig bra med alle spillerne i gruppen. Han gir råd til Caoimhin Kelleher sammen med keepertrenerne og det er bra. Han jobber bra med de andre målvaktene, med Ali og Adrian, og er godt likt av de andre spillerne. 

GODT LIKT: Lonergan feirer seieren i Supercupen med «keeperlaget» uten Alisson.

GODT LIKT: Lonergan feirer seieren i Supercupen med «keeperlaget» uten Alisson.

Fortjent forlengelse

– Han har en fantastisk mentalitet og har vært til god hjelp for oss, så på den måten fortjener han forlengelsen. Han begynte sesongen med oss, nyter hver dag her, så for oss var det ingen problem at han fikk bli og være med å hjelpe resten av sesongen. 

– Man begynner sesongen med alle spillerne, så man ønsker å fullføre sesongen med alle spillerne. Han er en av oss, avslutter den nederlandske keepertreneren.

Lonergan har aldri spilt en kamp i Premier League, men dersom Liverpool avgjør kampen om ligatittelen tidlig kan det by på en etterlengtet og kul mulighet for 36-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]