Tidligere lagkamerat hyller Mané og Van Dijk:– De vil fortsette å dominere fotballen

Burnleys spiss roser sine tidligere lagkamerater Sadio Mané og Virgil Van Dijk før møtet på lørdag.

10. jul 2020 kl 13.12 Øystein Tronstad

– Jeg er glad for å se at de får realisert potensialet sitt og de vil fortsette å dominere fotballen. De er fantastiske å se og jeg nøt virkelig det å spille sammen med dem, sier Burnely-spiss Jay Rodriguez til Burnley Express.

30-åringen var i Southampton fra 2012 til 2017, før han returnerte hjem til Burnley. I løpet av de fem årene krysset hans veier med flere både tidligere og nåværende Liverpool-spillere. Deriblant Virgil Van Dijk og Sadio Mané.

– Jeg lærte mye fra å spille og trene med dem. De er verdensklasse nå. Du kunne se hvilket potensial de hadde den gang, de var på et annet nivå og jeg tror at de vil fortsette å forbedre seg.

GOD SOUTHAMPTON-LAG: Jay Rodriguez, Pablo Osvaldo, Luke Shaw og Adam Lallana feiret mange høydepunkter sammen.

GOD SOUTHAMPTON-LAG: Jay Rodriguez, Pablo Osvaldo, Luke Shaw og Adam Lallana feiret mange høydepunkter sammen.

Southampton hadde på den tiden et spennende lag og under ledelse av Ronald Koeman ble det 6.-plass i 2016. Sadio Mané ble toppscorer sammen med italieneren Graziano Pellé og kystlaget slo Liverpool 3-2 på hjemmebane, etter å ha spilt 1-1 på Anfield.

– De er også fine karer og det er godt å se at tidligere lagkamerater gjør det så bra. Godt gjort av dem. Det blir fint å se dem igjen.

Rodriguez har syv ligamål denne sesongen, kun Chris Wood har flere for The Clarets. På lørdag reiser Burnley til Anfield for å møte ligamesteren og blant andre Mané og Van Dijk.

– Det kommer til å bli en tøff kamp men det er også noe vi ser frem til.

Med unntak av Manchester City-kampen, hvor Burnley ble satt ut av et banner som fløy over stadion, har de vært svært solide.

På de fire siste har det blitt én uavgjort og resten full pott. Rodriguez har blitt matchvinner i to av kampene. De har kun et baklengs på sine siste fire. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]