Adam Lewis:– Jeg vil dra på lån

Den talentfulle scouseren ønsker å vise seg frem et annet sted neste sesong.

25. jul 2020 kl 15.02 Jens Hapnes Rege

Adam Lewis har vært en av de mest uheldige ungguttene i en sesong hvor flere talenter har spilt seg inn i Klopps planer. 

Etter å ha reist til USA med førstelaget i pre-season pådro den 20-årige scouseren seg en alvorlig kneskade, som holdt han på sidelinjen mens flere av rekkekameratene fikk muligheten til å imponere Klopp på banen. 

I et intervju med Liverpools hjemmeside forteller han om den frustrerende perioden. 

Hjerteknusende skade

– Jeg har hatt noen skader, men denne var veldig vanskelig fordi jeg kom fra en pre-season med førstelaget og tenkte at dette var muligheten for å vise at jeg er klar. 

– Jeg hadde troen på meg selv, men så kom skaden og den var hjerteknusende ettersom jeg følte meg klar. Så skadet jeg kneet igjen under rehabiliteringen, forklarer han i intervjuet.

I USA: Lewis trente med Champions League-mesterne.

I USA: Lewis trente med Champions League-mesterne.

Lewis mål den neste sesongen er å få mest mulig spilletid. 

– Jeg har ikke spilt noe særlig de siste tolv månedene, så det viktigste er å holde meg frisk, holde meg trygg, og holde de rundt meg trygge. 

– Jeg vil dra på lån, som er målet mitt den neste sesongen for å få erfaring. Noen ganger spør folk meg hvorfor jeg ikke er på Melwood eller trener med førstelaget, men man må innse at man spiller for det beste fotballaget i verden. 

– Dette er sannsynligvis et av de vanskeligste lagene å spille seg inn på nå, så  å komme seg ut på lån, og å være i et eldre miljø vil hjelpe meg som en spiller, avslutter 20-åringen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]