Klopp mener han kunne blitt en av de beste:Vil til Frankrike eller USA

Den tidligere Liverpool-spissen er ferdig i Tyrkia, men ikke ferdig med fotballen.

8. jul 2020 kl 08.33 Øystein Tronstad

Det er den franske avisen L’Equipe som siteres på at 30-åringen, kjent for sine moves når han feirer og curler ballen i mål, skal ønske å fortsette karrieren i enten franske Ligue 1 eller amerikanske MLS.

Dette skal skyldes at han ofte ferierer i Frankrike i Cannes og at han har en drøm om å starte et plateselskap etter fotballkarrieren, da gjerne i USA.

Men den tidligere Liverpool-angriperen er ikke ferdig med fotballen helt ennå. Sturridge er for tiden i USA hvor han holder seg i form etter en frustrerende sesong i Tyrka, men hvor Alexander Sørloth og Trabzonspor har hatt stor suksess.

For Sturridge del så har dessverre skadeproblemer fortsatt å ødelegge for talentet han glimtvis viste Liverpool-fansen. Etter en kontroversiell bettingsak ble partene enige om å terminere kontrakten i Tyrkia.

Jürgen Klopp har tidligere uttalt at han skulle ønske at han hadde muligheten til å jobbe med en skadefri Daniel Sturridge, et talent som han tror at kunne ha blitt en av de fremste spissene i Europa.

BRA MED MÅLPOENG: Til tross for begrenset med minutter i Tyrkia har Daniel Sturridge fortsatt å levere målpoeng, men skader har vært et jevnlig problem i karrieren hans.

BRA MED MÅLPOENG: Til tross for begrenset med minutter i Tyrkia har Daniel Sturridge fortsatt å levere målpoeng, men skader har vært et jevnlig problem i karrieren hans.

I tillegg til å score noen flotte mål i den røde trøya så hadde Sturridge en stor sesong da Liverpool kom på andreplass i 2013/2014. Han scoret i åtte kamper på rad og ble månedens spiller to ganger. Kun Luis Suárez scoret flere ligamål enn hans 21.

Dessverre skulle han aldri helt få bukt med skadeproblemene og i januar 2018 gikk han til West Brom på lån. Sommeren 2019 signerte han for Trabzonspor.

Trabzon-laget ligger for øyeblikket på andreplass, fem poeng bak İstanbul Başakşehir men har en kamp mindre spilt. I İstanbul er det flere kjent fjes, blant dem Robinho, Fredrik Gulbrandsen, Gäel Clichy og Martin Škrtel.

Her kan du se igjen noen av Sturridges herlige øyeblikk som fikk folk til å løfte seg fra setene: 

Trabzonspor har scoret suverent flest mål i Tyrkia og ligaens toppscorer er Alexander Sørloth, ett foran tidligere Newcastle-spiss Papiss Cissé.

Fire mål og fire målgivende har det blitt fra Sturridge, som fortsatt vet hvor målet står, som kun har startet syv kamper, i tillegg til fire innhopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]