Echo:Dette er spillerne som kan bli lånt ut i sommer. Flere er til salgs

Det er stor interesse for flere av Liverpools spillere.

21. aug 2020 kl 08.22 Arild Skjæveland

Overgangsvinduet er åpent, og Liverpool har mange unge spillere som nå har kommet i en slik alder at hovedprioriteten må være førstelagserfaring. Ifølge lokalavisen Liverpool Echo er det flere enn 10 spillere som kommer til å bli sendt på lån denne sommeren. 

Det skal være stor interesse for den polske målvakten Kamil Grabara fra europeiske klubber. Han spilte 28 kamper for Huddersfield Town forrige sesong, før han fikk en alvorlig hodeskade som satte ham ut for sesongen.

Tony Gallacher ble kjøpt fra Falkirk i 2018, og har spilt U23-fotball. Det skal være interesse for 21-åringen fra klubber i MLS.

Anderson Arroyo og Taiwo Awoniyi er tilbake på Merseyside etter sine utlån, men er to spillere som sliter med å få arbeidstillatelse. De vil igjen være tilgjengelig for utlån.

Interesse for flere spillere

Rhian Brewster, Ben Woodburn, Herbie Kane, Rhys Williams, Nat Phillips og Liam Millar var utlånt forrige sesong, og vil trolig bli sendt ut på nytt. Joe Hardy ble kjøpt i vinter, og skrev ny kontrakt i juni. Han kan bli lånt ut.

Brewster skal få en sjanse til å vise seg frem i pre-season, men det er ikke utelukket at han igjen blir lånt ut. Det skal være interesse fra flere Premier League-klubber for unggutten som scoret 11 mål for Swansea City på en halv sesong.

SKAL VISE SEG FREM: Rhian Brewster får en mulighet til å vise seg frem i pre-season, men kan bli lånt ut igjen.

SKAL VISE SEG FREM: Rhian Brewster får en mulighet til å vise seg frem i pre-season, men kan bli lånt ut igjen.

Det er interesse fra England, Tyskland, Belgia og Nederland for Woodburn – mens klubber i Bundesliga og Championship er ute etter Millar.

Caoimhin Kelleher var ønsket av Preston North End i januar, og kan bli lånt ut for å få erfaring. Ki-Jana Hoever og Sepp van den Berg er to det vil være interesse for ifølge Echo.

Grujic og Wilson skal selges eller beholdes

Marko Grujic og Harry Wilson har hatt vellykkede utlån de siste sesongene, og har tiltrukket seg interesse. Dette er spillere klubben ikke kommer til å låne ut igjen. Dersom de skal forlate Liverpool i sommer skal de selges.

Loris Karius er en annen som ikke har noen fremtid i klubben, og helst skal selges. Han vil trolig være tilgjengelig for lån dersom ingen vil kjøpe ham. Karius er med på treningsleiren i Østerrike.

Sheyi Ojo er i samme situasjon, etter tiden sin i Rangers. Han vil være tilgjengelig for salg, men kan komme til å bli lånt ut igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]