– Liverpool vil ha Thiago, men ikke til den prisen

Liverpool er ikke villig til å betale 30 millioner euro.

17. aug 2020 kl 21.59 Arild Skjæveland

Det er ingen spiller det skrives mer om på ryktebørsen for Liverpools del enn Thiago Alcantara fra Bayern München denne sommeren.

Spanjolen ønsker å forlate Bayern denne sommeren, og har takket nei til å signere en ny avtale. Ifølge Liverpool Echo har ikke de helrøde planer om å kjøpe 29-åringen i sommer, men flere journalister med base i Italia og Tyskland hevder hardnakket at det er reell interesse, og at en overgang kan skje.

Bayern har satt en prislapp på 27,2 millioner pund for Alcantara. Ifølge Fabrizio Romano i The Guardian har Liverpool nå informert klubben om at de ikke kommer til å betale den summen for en spiller med ett år igjen av kontrakten.

Kan komme som Bosman-spiller

SportBild har tidligere rapportert at Liverpool og den tyske storklubben vil starte forhandlinger når Bayern München er ferdig med årets Champions League. De er nå store favoritter til å gå hele veien i turneringen i Lisboa.

Thiago ønsker seg til Liverpool, og er begeistret for lagets spillestil, ifølge Romano. Han skriver videre at LFC venter og ser om Bayern München kan senke kravet sitt.

Dersom ingen andre klubber går inn og sikrer seg spilleren, kan han signere en avtale med Liverpool i januar som gjør at at han kommer som Bosman-spiller neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]