Supporterne har stemt frem sin årets spiller i Premier LeagueNy Liverpool-seier

Sadio Mané har sikret seg Premier Leagues PFA Fans' Player of the Year-prisen.

17. aug 2020 kl 12.13 Øystein Tronstad

Supportere fra hele landet har kunnet avgi sin stemme og Liverpools nummer #10 fikk hele 41 prosent. Spilleren som ligaen kåret til årets spiller, Manchester Citys Kevin De Bruyne, kom nærmest med 27 prosent.

Årets unge spiller Trent Alexander-Arnold fikk 17 prosent av stemmene. 

Mané var sentral i Liverpools gullsesong og scoret 18 ganger, i tillegg til å sette opp syv mål. Oversikter viser at han trolig var den Liverpool-spilleren som var involvert i flest kampavgjørende scoringer for de røde.

Jürgen Klopp har i tillegg blitt kåret til årets trener av Premier League, mens journalistene valgte Liverpool-kaptein Jordan Henderson som sin mann. Blant reservene i Premier League 2 ble unge Curtis Jones årets spiller.

Internt i Liverpool ble Henderson årets spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]