To talentfulle 20-åringer er tilgjengelig for utlån, og flere klubber har meldt sin interesse

Klubber har fått beskjed om å glemme låneavtaler for Marko Grujic og Harry Wilson - men disse to er tilgjengelige.

9. aug 2020 kl 23.26 Arild Skjæveland

Liverpool har ingen planer om å låne ut spillere som Marko Grujic og Harry Wilson i sommer. Duoen er tilgjengelig for salg - ellers skal Jürgen Klopp være klar for å beholde dem som en del av førstelagsstallen.

Men noen spillere er tilgjengelig for utlån. For 20 år gamle Adam Lewis blir veien til førstelagsfotball enda lenger nå som Kostas Tsimikas er så godt som klar for klubben.

Neil Jones i Goal.com rapporterer at Luton Town kan være en aktuell klubb for den engelske U20-spilleren.

Lewis fikk én førstelagskamp for Liverpool denne sesongen. Det var mot Shrewsbury i FA-cupens fjerde runde. Nå er tiden inne for å få mer førstelagserfaring.

Woodburn skal lånes ut igjen

Ben Woodburn er Liverpools yngste målscorer gjennom tidene, og var 17 år og 45 dager gammel da han scoret mot Leeds United i 2016. Nå er Woodburn 20 år gammel, og selv om han har 10 landskamper og to landslagsmål for Wales, har han to vanskelige sesonger bak seg.

Først hadde han et mislykket utlån til Sheffield United den sesongen de rykket opp, før han fikk store deler av denne sesongen spolert av skader. I utlånet til Oxford United fikk han 16 kamper, scoret ett mål og hadde fem målgivende.

Liverpool Echo melder at han igjen vil bli gjort tilgjengelig for lån. Ifølge lokalavisen har de helrøde allerede mottatt flere henvendelser, blant annet fra Fortuna Dusseldorf i 2. Bundesliga, i tillegg til andre klubber fra Tyskland, England, Belgia og Nederland.

Liverpool har så langt ikke tatt en avgjørelse på hvor han skal fortsette sin karriere, men er i prosessen med å finne riktig klubb for 20-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]