Alexander-Arnold tilbake i trening

Trent Alexander-Arnold er tilbake etter skade og trener nå med landslaget. Flere spillere skal nærme seg full trening.

2. sep 2020 kl 15.05 Jens Bessesen

Trent Alexander-Arnold er onsdag avbildet i trening sammen med det engelske landslaget. Det er landslaget selv som har lagt ut bilder fra dagens trening på Instagram.

Alexander-Arnold har slitt med en leggskade gjennom pre-season og gikk glipp av både treningsleiren i Østerrike og Community Shield-kampen mot Arsenal. Han ble imidlertid tatt ut til Englands tropp som skal møte Island og Danmark i Nations League denne uken. Det ser dermed lyst ut med tanke på Premier League-starten mot Leeds neste helg for høyrebacken. 

Se dette innlegget på Instagram

All smiles 😄

Et innlegg delt av England (@england)

Henderson og Matip nærmer seg

Jordan Henderson har vært skadet siden kampen mot Brighton 8. juli, men ifølge Liverpool Echo er han tilbake i trening og jobber for å bli klar til kampen mot Leeds. 

Også Joel Matip er på vei tilbake, ifølge avisen, mens det er usikkerhet rundt skaden til Alex Oxlade-Chamberlain som dro hjem fra treningsleiren i Østerrike i august. 

Divock Origi stod over både treningskampene mot Stuttgart og Salzburg, samt kampen mot Arsenal, og er heller ikke med i Belgias tropp til helgens Nations League-kamper. Det samme gjelder Xherdan Shaqiri. 

Harry Wilson har også slitt med en skade, men sammen med Neco Williams og Ben Woodburn er han med i Wales sin landslagstropp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]