– De er selvsagt et av de beste lagene i verden

Kai Havertz ble lenge linket til Liverpool, men i likhet med Timo Werner endte han opp i Chelsea.

15. sep 2020 kl 18.22 Einar Kvande

Kai Havertz debuterte for Chelsea i 3-1 seieren over Brighton mandag kveld. Tyskeren sluttet seg til Frank Lampards mannskap etter at London-klubben betalte 71 millioner pund i overgangssum til Bayer Leverkusen tidligere denne måneden. 

21-åringen var lenge linket til en overgang til Liverpool, og kommende søndag får den tyske landslagsspilleren bryne seg på nettopp Jürgen Klopps mannskap.

Liverpool vant begge ligakampene mot Chelsea sist sesong, og endte da 33 poeng foran London-laget. De røde kunne heve Premier League-trofeet etter 5-3 seieren over Frank Lampards lag på Anfield.

– De er selvsagt et av de beste lagene i verden, innrømmet Havertz da han fikk spørsmål om Liverpool etter Chelsea-debuten.

– Vi kommer til å vise dem respekt, men vi er også et veldig godt lag. Så det blir en veldig vanskelig kamp for dem også. Vi vil jobbe hardt, og jeg tror vi har en sjanse til å ta alle tre poengene, la tyskeren til.

Chelsea - Liverpool spilles på Stamford Bridge søndag 20. september klokken 17.30, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]