Det er lite sannsynlig at Jürgen Klopp henter inn flere spillere

Ett døgn foran Arsenal-kampen, og en drøy uke før transfervinduet stenger, sier Jürgen Klopp at det er lite trolig at det blir hentet inn flere spillere til hans tropp.

27. sep 2020 kl 23.51 Einar Kvande

Liverpool har styrket stallen med Thiago Alcantara, Diogo Jota og Kostas Tsimikas siden slutten av 2019/20-sesongen, og Liverpool-manager Jürgen Klopp forventer ikke mer aktivitet på overgangsmarkedet når det gjelder innkommende spillere før transferdeadline 5. oktober.

– Jeg forventer ikke så mye, om jeg skal være ærlig! Når det gjelder midtstopperposisjonen så mente vi at vi hadde god dekning. Vi har tre midtstoppere i den absolutte toppklassen, og så har vi noen unge spillere i bakhånd. Vi har Fabinho i bakhånd også. Men så fikk vi tre midtstoppere ute med skader bare i løpet av noen få dager, slår Klopp fast til Liverpoolfc.com.

– Det er ikke hyggelig, men du kan ikke, og vi kan ikke, løse det problemet på transfermarkedet, om jeg skal være ærlig. Det er ikke mulig, og vi vil ikke engang forsøke. Dersom det ikke skjer noe mer alvorlig enn dette, så håper jeg vi slipper å forsøke det. Dersom situasjonen blir som den er for øyeblikket, så vil ikke noe mer skje.

– Når det gjelder de øvrige posisjonene, så mener jeg troppen er i en ganske god forfatning nå. Hva som vil skje når det gjelder avganger, vet jeg ikke for øyeblikket. Det får vi se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]