Dette svarte Klopp om transfers

Manageren fikk flere spørsmål om overganger på dagens pressekonferanse.

11. sep 2020 kl 13.38 Arild Skjæveland

Lørdag kveld er det ligastart, og Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse. Den ble holdt på Melwood, men som i sommer ble det gjort på Zoom heller enn at journalistene var fysisk tilstede på treningsfeltet.

Det hindret dem ikke fra å stille spørsmål om det som de fleste ønsker å lese om: nemlig overganger.

Først fikk han spørsmål om Gini Wijnaldum.

– Etter at Gini kom hit har vi sikkert hatt 5-600 samtaler. Det er ikke så mye mer å si om det, han kommer tilbake fra landslagsoppdrag og da snakkes vi igjen, det er normalt.

– Alt står bra til med Gini, og fremtiden hans med alt vi er involvert i. Jeg kan ikke snakke om hva som skal skje om noen år, men for øyeblikket er alt bra. Dere kjenner til situasjonen. Mellom meg, Gini og klubben er alt bra.

Neste spørsmål var om Thiago Alcantara, som i dag er avbildet tilbake på Bayern-trening:

– Hvis jeg kunne funnet opp et ord nå som kunne få slutt på spekulasjonene, ville jeg blitt rik. Har jeg nevnt at Thiago er en veldig god spiller? Og Liverpool er en god klubb, så det er hyggelig at det linkes sammen, men det er alt jeg kan si om det. Men bra for dere at jeg ikke kan få slutt på spekulasjonene!

Ingen avgjørelse om Brewster

Rhian Brewster er en spiller som det var forventet at Liverpool skulle låne ut til en Premier League-klubb denne sesongen, men den siste uken har det blitt rapportert at han er blitt gjort tilgjengelig for salg.

– Det er ingenting å si. Han er en herlig gutt, og er stort talent. Alle avgjørelsene om stallen er ikke tatt, og vi trenger ikke å gjøre det enda, svarte Klopp.

– Vi er veldig fornøyd med ham, og tenker på utviklingen hans og hvordan vi kan bruke ham. Det er ingenting å si. Med lån og så videre – ingen avgjørelser er tatt.

Overgangsvinduet er åpent til 5. oktober.

– Normalt ønsker jeg at vinduet stenger på samme dag over alt, og enda bedre om det er før sesongen starter. Denne sesongen er annerledes på mange måter. Det gir ikke mening å stenge før andre land, svare manageren.

Liverpool - Leeds United spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]