Ingen fremgang i forhandlingene om Harry Wilson

Burnley har forhørt seg.

28. sep 2020 kl 17.47 Arild Skjæveland

Det er en uke igjen før overgangsvinduet stenger, dersom Harry Wilson skal selges til en Premier League-klubb. Dersom en klubb fra Championship skulle melde sin interesse, så kan han fortsatt selges eller lånes ut frem til 16. oktober.

Det virker ikke sannsynlig at Wilson vil ønske å ta et steg ned igjen til Championship etter at han scoret sju mål på det øverste nivået forrige sesong.

Samtidig er det neppe Championship-klubber som vil kunne betale det Liverpool krever for spilleren. Det skal være i nærheten av 20 millioner pund.

Burnley forhørte seg

I forrige uke kom det rapporter fra Press Association og journalister som følger Liverpool tett, om at Burnley hadde forhørt seg om 23-åringen – og at partene var i samtaler.

Ifølge Neil Jones i Goal.com vil ikke Burnley betale mer enn 15 millioner pund for mannen med den giftige venstrefoten. Det er det samme som overgangsrekorden deres – fra da de kjøpte Ben Gibson fra Middlesbrough.

«Transferguru» David Ornstein i The Athletic skriver at midtbanespilleren er en av flere spillere Burnley nå vurderer – men det har ikke vært noen fremgang i forhandlingene med Liverpool. 

Wilson var ubenyttet reserve da Liverpool slo Lincoln City 7-2 på på torsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]