– Jeg er fornøyd med å være i Bayern

Thiago ble spurt om fremtiden som klubbspiller etter torsdagens kamp for Spania mot Tyskland.

4. sep 2020 kl 10.30 Jens Bessesen

Snaue to uker etter han løftet Champions League-trofeet sammen med Bayern München spilte Thiago Alcantara fredag 90 minutter for Spania mot Tyskland i Nations League torsddag kveld. Der viste han at formen er intakt da han var med på å sikre spanjolene ett poeng da de utliknet til 1-1 på overtid. 

Etter kampen ble et av sommerens heteste overgangsobjekter spurt om fremtiden av media. Bayern-trener Hansi Flick har tidligere i sommer vært åpen på at han tror vi har sett Thiago i Bayern-drakt for siste gang, men spilleren selv røper ingenting, ifølge Liverpool Echo.

– Jeg tenker kun på neste kamp mot Ukraina. Så får vi se etter det. Bayern er mitt hjem og jeg er fornøyd med å være der, skal Thiago ha sagt til ZDF, før han ikke ville svare på spørsmål om han foretrekker Liverpool eller Manchester United. Begge har vært linket til midtbanespilleren. 

Mye tyder på at en eventuell overgang til Liverpool avhenger av om Barcelona gjør et fremstøt på Gini Wijnaldum. Ifølge Liverpool Echo har det foreløpig ikke blitt lagt inn bud på noen av spillerne. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]