Koronasmittet City-stjerne tror laget hans må ha rundt 100 poeng for å slå Liverpool

Ilkay Gundogan påpeker at Manchester City må være mye mer stabile denne sesongen, skal de klare å utmanøvrere Liverpool.

21. sep 2020 kl 15.39 Einar Kvande

Manchester City sesongåpner med bortekamp mot Wolverhampton i kveld. En match som blir vist direkte på TV 2 Sport Premium klokken 21.15.

Det blir uten Ilkay Gundogan på banen. Manchester City-spilleren er blitt smittet av koronaviruset, og sitter nå i isolasjon hjemme.

Før han ble koronasmittet rakk imidlertid Gundogan å snakke med pressen om tittelkampen denne sesongen.

For to år siden sanket Manchester City 98 poeng, og slo dermed Liverpool med ett poeng i kampen om ligatittelen. I fjor havnet imidlertid de lyseblå et hav bak de røde. Liverpool sanket 99 poeng, mens City stoppet på 81.

– I fjor gjorde vi flest mål, og Ederson fikk Golden Glove for å ha holdt buret rent i flest kamper, men vi må gjøre det bedre, for vi tapte for mange kamper, siteres Gundogan av The Guardian.

– Noen kamper vant vi komfortabelt, men i andre gjorde vi feil eller tok ikke vare på sjansene våre, og tapte. Det er umulig å vinne alle kamper, men vi kan lære av våre feil. Vi må forsøke å bli mer stabile i alle kampene. Det er vanskelig å plukke 100 poeng eller 98 poeng hvert år, men dersom vi ønsker å kjempe om tittelen igjen denne sesongen må vi nærme oss et slikt nivå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]