Landslagsspillerne er tilbake på Melwood

Klubben har lagt ut nye treningsbilder.

10. sep 2020 kl 19.53 Arild Skjæveland

Liverpool FC har lagt ut nye treningsbilder fra torsdagsøkten på Melwood. Laget forbereder seg til sesongpremieren mot nyopprykkede Leeds United på lørdag.

På treningsbildene kan vi se at Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum, Trent Alexander-Arnold og de andre spillerne som har vært på landslagsoppdrag er tilbake. En som ikke ser ut til å være tilstede, er Kostas Tsimikas. Han har lagt ut et bilde på sin Instagram-story av at han trener hjemme. Muligens er det noe i rapportene om at han har testet positivt på Korona-viruset og derfor mistet Hellas sine landskamper.

Rhian Brewster, som det er mye spekulasjoner rundt, har vært på oppdrag med Englands U21-landslag. Han var på plass på Melwood i dag. Xherdan Shaqiri har vært skadet, men trener nå med laget.

Vi ser også at Ben Woodburn var på trening, før låneavtalen med Sparta Rotterdam har gått i orden. En som har blitt lånt ut mye de siste sesongene, men som ikke får arbeidstillatelse, er Taiwo Awoniyi. Den storvokste spissen trente med førstelaget i dag.

Se bildene øverst i denne artikkelen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]