Liverpool FC rapporterer om rekordsalg, og Nike sliter med å levere nok drakter

Alle de tre nye Nike-draktene er svært populære blant supporterne.

21. sep 2020 kl 15.16 Einar Kvande

Liverpool FC melder om rekordsalg av sine nye Nike-drakter. Det gjelder både hjemme-, borte- og tredjedrakten, ifølge Liverpoolfc.com.

Både hjemme- og bortedrakten har gått unna som varmt hvetebrød siden de ble lansert i august, mens den nye tredjedrakten som kom i butikkene i forrige uke har solgt bedre online enn tidligere tredjedrakter klubben har hatt.

Da den nye hjemmedrakten ble sluppet lørdag 1. august opplevde Liverpools onlinebutikk rekordtrafikk, og antall drakter som ble solgt var betydelig høyere enn tidligere år.

Både livsstil- og treningskolleksjonen til Nike har også satt salgsrekorder sammenlignet med tidligere år.

Koronapandemien skaper problemer

– Vi har hatt rekordsalg av drakter igjen etter at den nye sesongen startet. Tallene er til og med høyere enn de vi hadde under den suksessfulle fjorårssesongen. Dette overgår til og og med våre egne høye forventninger, og viser at støtten til klubben vokser nå som suksessen på banen fortsetter, sier Mike Cox i Liverpools markedsavdeling.

– Det at vi opererer under koronaregler har skapt litt problemer for oss, og det har ført til at vi er utsolgt for hjemmedrakten i flere populære størrelser. Vi jobber tett med Nike for å finne en løsning, og forventer en ny leveranse i oktober. Vi takker våre supportere for deres støtte og tålmodighet, legger han til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]