Ender trolig opp i Hull isteden for i Rotterdam

Hull City er i ferd med å sikre seg Ben Woodburn på et sesonglangt lån.

27. sep 2020 kl 16.49 Einar Kvande

Hull-manager Grant McCann fortalte pressen i går at League One-klubben er i ferd med å sikre seg en Premier League-spiller på lån. Bare papirarbeidet gjenstår, ifølge Hull Live.

Liverpool Echo melder at spilleren det dreier seg om er Ben Woodburn. 20-åringen har erfaring med spill fra League One fra forrige sesong, da han var utlånt til Oxford United. Det var imidlertid ventet at Woodburn skulle bli lånt ut til Sparta Rotterdam i Nederland denne sesongen. Men den avtalen ser det ikke ut til å bli noe av nå, noe som har ført til at tigrene i Hull har gjort et fremstøt for å sikre seg midtbanepsilleren.

Det meste virker klart

– Vi er veldig nær å styrke midtbanen. Vi håper å få inn en spiller i løpet av mandag eller tirsdag, sa McCann i går.

– Den medisinske testen er unnagjort. Vi er blitt enige om alt, men papirene er ikke signert ennå, og inntil det er gjort vil jeg ikke si noe mer om dette. Vi er fornøyd med signeringen, la han til.

Woodburn ble Liverpools yngste målscorer gjennom tidene da han nettet mot Leeds i en ligacupkamp i 2016. Waliseren har imidlertid slitt med skader siden den gang, og har vært lånt ut både til Sheffield United og Oxford. Han spilte 16 kamper for sistnevnte klubb forrige sesong.

20-åringen har vært kaptein for Liverpools U23-lag så langt denne sesongen, og scoret i 5-3 seieren over Manchester United i Premier League 2 fredag kveld. Han har ikke spilt for Liverpools førstelag siden mai 2018.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]