Sadio Mané:– Thiago er en av de beste spillerne i verden, og vi er heldige som har ham i laget

Tomålsscoreren var strålende fornøyd etter å ha senket Chelsea.

20. sep 2020 kl 19.59 Jens Hapnes Rege

Mohamed Salah stjal overskriftene forrige helg da Liverpool kjempet seg forbi Marcelo Bielsas intense Leeds-mannskap. Søndag kveld var det rekkekameraten Sadio Mané som åpnet målkontoen. 

Senegaleseren sendte de rødkledde i føringen med et velplassert hodestøt før han fikk en enkel oppgave med å øke ledelsen etter å ha presset frem en Kepa-tabbe. 

Han var i godt humør da han snakket med Sky Sports etter kampen. 

Utslagsgivende rødt kort

– Det var en vanskelig kamp, spesielt den første omgangen. Det var vanskelig å skape sjanser, men da de fikk det røde kortet ble det lettere. Vi skapte mange sjanser i den andre omgangen og scoret to mål - vi fortjente å vinne, innledet senegaleseren i intervjuet.

På tampen av den første omgangen sørget Mané for at Liverpool fikk et overtak da han ble felt av Andreas Christensen. Han skryter av pasningen fra Jordan Henderson, og sier at han visste at det var rødt kort. 

– Det var en fantastisk pasning fra ham. Han er en god spiller og han er veldig god på de type pasningene.

– Jeg visste at det var rødt kort da han fellet meg. Jeg sa til ham at «det er rødt kort, min venn», sier 28-åringen som sørget for rødt overtak. 

Lynvingen påpekte at han bevisst presset Chelseas målvakt i situasjonen som ledet til 2-0-målet.  

– Jeg visste at Kepa ikke hadde mange muligheter i den situasjonen. Han prøvde å sentre og uheldigvis for ham gjorde han en tabbe. Heldigvis for meg kunne jeg score det andre målet for laget. 

JUBEL: Sadio senket Chelsea.

JUBEL: Sadio senket Chelsea.

Nyervervelse i verdensklasse

Navnet på alles lepper før oppgjøret mot Chelsea var Thiago Alcantara, og 29-åringen viste hvorfor da han satte pasningsrekord i sin første omgang i Premier League. Mané understreker at ingen i laget tviler på spansk-brasilianeren.

– Alle vet hva han kan gjøre. Han er en av de beste spillerne i verden og vi er heldige som har Thiago i laget vårt. I dag viste han at han er en stor spiller, avsluttet den blide senegaleseren. 

Nå venter Lincoln City i ligacupen torsdag kveld for Mané og resten av mannskapet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]