Thiago er ikke den eneste spilleren som er på plass på Merseyside for å signere kontrakt

Liverpool betaler 700 000 pund for 17 år gammel brasiliansk keeper.

17. sep 2020 kl 20.43 Einar Kvande

Overgangen til Thiago Alcantara stjeler overskriftene, men midtbanespilleren er ikke den eneste spilleren som Liverpool er i ferd med å knytte til seg akkurat nå.

Liverpool er blitt enige med Fluminense om en overgangssum på 700 000 pund for tenåringskeeperen Marcelo Pitaluga, og 17-åringen har nå fløyet til Merseyside for å fullføre den medisinske testen. Det er ventet at Liverpool vil bekrefte overgangen når som helst, skriver Liverpool Echo.

Fluminense har sikret seg retten til 25 prosent av overgangssummen ved et videresalg av målvakten i kontrakten de har skrevet med Liverpool, og den brasilianske klubben har sikret seg klausuler i overgangavtalen som kan bringe overgangssummen opp rundt to millioner pund totalt.

Pitaluga har tysk pass, noe som gjør overgangen mindre problematisk enn det som er vanlig for en spiller under 18 år fra et annet kontinent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]