Trio tilbake i trening

Tre Liverpool-spillere som har vært på skadelista en stund var tilbake i trening med sine lagkamerater på Melwood i dag.

3. sep 2020 kl 15.20 Einar Kvande

Dagens bilder fra Melwood viser at trioen Jordan Henderson, Joël Matip og Divock Origi igjen sparker ball sammen med sine lagkamerater.

Jordan Henderson fikk en smell i venstre kne etter et sammenstøt med Yves Bissouma borte mot Brighton 8. juli, noe som resulterte i en leddbåndskade. Han trente for seg selv under treningsleiren i Østerrike, både med og uten ball, men var ikke aktuell til Community Shield-kampen mot Arsenal. Nå tyder mye på at lagets kaptein rekker ligaåpningen mot Leeds neste helg.

FRISKMELDT: Jürgen Klopp kan glede seg over å ha midtbanespiller Henderson og midtstopper Matip tilbake i full trening.

FRISKMELDT: Jürgen Klopp kan glede seg over å ha midtbanespiller Henderson og midtstopper Matip tilbake i full trening.

Joël Matip fikk trøbbel med høyre stortå et drøyt kvarter før slutt i Merseyside-derbyet den 21. juni. Også han trente for seg selv under treningsleiren i Østerrike, både med og uten ball. I likhet med Hendo var også midtstopperen uaktuell til Community Shield, men trente sammen med sine lagkamerater igjen i dag.

Divock Origi har ikke vært avbildet i trening siden 15. august, som var den første økten i Østerrike, og skal ha slitt med en liten skade. Også han spilte ball med lagkameratene på Melwood i dag.

Origi ble opprinnelig tatt med i den belgiske landslagstroppen til Nations League-kampene denne uken, men spissen har tydeligvis trukket seg fra landskampene som en følge av skaden.

Andre spillere som trente på Melwood i dag var Alisson Becker, Adrian, Loris Karius, Takumi Minamino, Naby Keita, Mohamed Salah, Nathaniel Phillips, Harvey Elliott, Sepp van den Berg, Sadio Mané, Billy Koumetio, Roberto Firmino, James Milner og Fabinho.

De eneste seniorspillerne som synes å være uaktuelle til Leeds-kampen er dermed Alex Oxlade-Chamberlain og Xherdan Shaqiri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]