Utskjelt unggutt trener ikke med Fiorentina - ønskes solgt eller utleid

Bobby Duncans overgang til Fiorentina har ikke gått som ønsket. Nå kan han være på vei tilbake til England.

14. sep 2020 kl 10.31 Jens Hapnes Rege

Bobby Duncan og hans agent Saif Rubie gjorde alt de kunne for å komme seg bort fra Liverpool forrige sommer. 

Etter at Michael Edwards avslo overgangsforsøk fra Nordsjælland og Fiorentina tok agenten til Twitter for å slakte ledelsen i klubben. 

Mentale problemer

Rubie skrev at sagaen hadde gitt sin klient «mentale helseproblemer» og at klubben «ødelegger livet til en ung mann som Bobby». 

Til slutt fikk duoen viljen sin, og Liverpool solgte ham til Fiorentina for rundt 1,8 millioner pund, halvannen million mer enn de hentet ham inn for i 2018. Siden den gang har det bare gått en vei for Duncan. 

NEDADGÅENDE KURVE: Duncan har ikke fått den ønskede utviklingen etter Liverpool-exiten.

NEDADGÅENDE KURVE: Duncan har ikke fått den ønskede utviklingen etter Liverpool-exiten.

Den nåværende 19-åringen var aldri i nærheten av å få et gjennombrudd på det italienske laget, og han fikk bare tolv kamper for U19-laget. På de kampene registrerte han fire mål og en målgivende. 

Duncan, med agenten i spissen, byttet en sentral rolle på Liverpools U23-lag mot en tilbaketrukken plass for Fiorentinas U19-lag. Han fikk faktisk flere minutter mot seniorlag for Liverpool enn for Fiorentina i 2019/20-sesongen. 

Ønskes solgt

Scouseren har kvittet seg med agenten Rubie, men Fiorentina virker ikke å ha troen på spydspissen. 

Ifølge Fiorentina News trener ikke 19-åringen, som er Steven Gerrards nevø, med klubben lenger.  Det italienske laget skal ha prøvd å leie ut Duncan forrige sesong, uten at noe materialiserte seg, og skal ønske å selge eller leie ut unggutten.

Brentford har blitt nevnt som en av klubbene som er interesserte, og det blir spennende å se hvor karrieren til talentet tar veien.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]