– Vi skal ta opp kampen med lag som Manchester City og Liverpool

Timo Werner havnet på Stamford Bridge isteden for på Anfield, og nå tror tyskeren at hans nye klubb kan bli tittelutfordrere allerede denne sesongen.

2. sep 2020 kl 12.59 Einar Kvande

Timo Werner gikk fra RB Leipzig til Chelsea i sommer, etter lenge å ha vært sterkt linket til Liverpool. Men koronapandemien førte til at Anfield-klubben ikke tok seg råd til å kjøpe tyskeren, og da bladde Chelsea frem lommeboka og kapret storscoreren.

Chelsea-manager Frank Lampard har ikke ligget på latsiden i sommer. I tillegg til at han hentet Werner fra Leipzig for 50 millioner pund, har han sikret seg Hakim Ziyech fra Ajax for 35 millioner pund og forsvareren Thiago Silva på gratisovergang fra Paris Saint-Germain. Chelsea skal også være med i kampen om Bayer Leverkusens midtbanespiller Kai Havertz, som skal ha en prislapp på rundt 70 millioner pund.

– Det har vært veldig bra å jobbe med manageren. Han diskuterer sine planer for fremtiden, og hvordan vi skal ta opp kampen med lag som Manchester City og Liverpool, sier Werner til Chelseas offisielle nettside.

– Chelsea er en stor klubb, og med det laget vi har, tror jeg vi kan nå et nytt nivå. Vi har noen veldig gode spillere her, og manageren viser oss veien og hjelper oss til å forbedre oss. 

– Vi har jobbet mye med den taktiske biten, i tillegg til den fysiske treningen, for å sørge for at vi er klare til sesongen starter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]