Alvorlig skade for Matip

Etter den flotte seieren over Tottenham bekreftet dessverre Jürgen Klopp at Joël Matips skade er av det alvorlige slaget.

28. jan 2021 kl 23.19Einar Kvande

– Det ser dessverre ut til at skaden til Joël Matip er alvorlig, var den nedslående beskjeden fra Liverpool-manageren etter matchen.

– Han har et problem med ankelen. Det var ingen sjanse for at han kunne spille videre, la Klopp til.

Det skal være leddbånd i ankelen som er skadet.

Med Virgil van Dijk og Joe Gomez langtidsskadet, og stoppervikar Fabinho ute med en muskelskade, betyr dette at Liverpool ikke har en eneste rutinert midtstopper tilgjengelig.

– Dere skjønner at vi vurderer alle muligheter. Det handler om å gjøre det rette. Vi må finne den rette spilleren, svarte Klopp på spørsmål om han nå vurderer å hente inn en ny midtstopper før transfervinduet stenger.

– Dette var oss

– Det var en god kamp. Superintens. Vi scoret målene til riktig tid. Vidunderlige mål. De rette folkene scoret målene. Alt var bra, bortsett fra at Joël Matip måtte gå ut, sa Klopp.

– I dag fikk vi vist hvem vi er. Spesielt i andre omgang. Dette var oss. Det var en enorm fight, og vi spilte god fotball på toppen av det hele. Jeg vet ikke tallene, men bortsett fra noen minutter i første omgang husker jeg ikke at de hadde ballen mye. De var hele tiden raske på kontringer, men vi forsvarte oss veldig bra. Det var en god prestasjon av oss, og jeg så mye som jeg likte.

– Tottenham gjorde to endringer foran andre omgang, så vi kunne ikke være sikre på hvordan andre omgang ville utvikle seg. Vi håndterte deres formasjon veldig godt, og vi kom ofte i gode posisjoner i og rundt straffefeltet deres. Presset vårt var veldig bra. Forsvaret satte linja høyt nok, men ikke for høyt. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]