Echo:Dette er de fire spillerne som kan bli solgt i januar

Nå åpner overgangsvinduet.

1. jan 2021 kl 19.44Arild Skjæveland

Overgangsvinduet åpner ved midnatt, og klubbene kan kjøpe og selge spillere igjen. Mange Liverpool-supportere skriker etter en ny midtstopper, med Joe Gomez og Virgil van Dijk ute lenge – og en skadeplaget Joel Matip som også er satt ut av spill.

Slik situasjonen er i Liverpool med registrerte utenlandske spillere, må én førstelagsspiller avregistreres dersom det skal bli kjøpt en midtstopper som ikke er engelsk. Alternativet er at van Dijk ikke registreres – men det skal være håp om at han kan spille igjen denne sesongen, så det kommer neppe til å skje.

Liverpool Echo har sett på hvilke spillere som kan komme til å forlate klubben dersom det kommer bud denne måneden. 

Fire som kan selges

Divock Origi

Divock Origi har blitt linket til Wolverhampton, som med stor sannsynlighet kommer til å kjøpe en spiss denne måneden. Det er uklart når Raul Jimenez vil være tilbake i spill, etter sin hodeskade. Inter og Atletico Madrid har også blitt nevnt.

Klubben vil gjerne at belgieren blir på Anfield og kjemper om en plass på laget ut sesongen, men vil heller ikke stå i veien dersom det skulle komme et passende tilbud og spilleren ønsker å gå, skrievr Echo.

25-åringen kan være tilgjengelig for 20 millioner pund.

Xherdan Shaqiri

Shaqiri var på vei bort fra klubben før overgangsvinduet stengte i oktober, og ble utelatt fra troppen i ligacupkampen mot Arsenal etter interesse fra to klubber.

Da vinduet stengte, var han fortsatt på Anfield. Det han selv som valgte å bli i klubben. Liverpool kan bli fristet dersom det kommer et bud.

Også Shaqiri kan være tilgjengelig for 20 millioner pund.

Liam Millar

21 år gamle Liam Millar var en spiller de fleste forventet skulle bli lånt ut i oktober, og han var linket til flere klubber i Championship. 21-åringen spiller nå for U23-laget, og har vært lagets kaptein.

Stoke, Queens Park Rangers og Rotherham ønsket spilleren i fjor sommer.

Echo tror det er en spiller LFC kan få tre millioner pund for.

Yasser Larouci

Yasser Larouci var en spiller Liverpool ønsket å selge i fjor, etter at det ble klart at han ikke ville signere en ny kontrakt. 20-åringen har vært skadeplaget i år, og har kun spilt to kamper i Premier League 2.

Kontrakten hans går ut til sommeren, men Echo tror likevel det er en spiller man kan få to millioner pund for.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]