– Han kommer til å spille for England i framtiden

Jürgen Klopp tror Curtis Jones snart er klar for større oppgaver med flagget på brystet.

4. jan 2021 kl 08.46Jens Bessesen

Jürgen Klopp har fått spørsmål om han mener Curtis Jones snart fortjener en plass på det engelske landslaget, etter å ha imponert for Liverpool så langt denne sesongen.

– Det er et spørsmål som må rettes til Gareth Southgate. Men jeg tror ikke han er på U21-nivå så mye lengre. Det er ikke min avgjørelse, men jeg er veldig glad for at vi har ham og at han kan spille i laget vårt. Det er mye viktigere for meg, sier Klopp til liverpoolfc.com foran kveldens møte med Southampton.

– Han er en veldig god spiller, og han kommer til å spille for England i framtiden. Om det er denne sommeren vet jeg ikke, sier han. 

Lærer av feil

Manageren er veldig imponert over hva 19-åringen har levert så langt denne sesongen, og sier Jones lærer av feil som han gjorde foran West Bromwich sitt utlikningsmål i romjulen.

– Du kan gjøre mye bra, men så skjer det én gang at du treffer motstanderen med pasningen, eller at du sender en pasning litt for sent, så snakker alle om det. Han lærer av sånne ting. Det er en meget intens periode for han også, og så langt har han vært fantastisk, sier Klopp.

Han tror ikke laget hadde levert som de har gjort gjennom alle skadeproblemene uten Jones. 

– Jeg er veldig fornøyd med alt sammen. At fotballspillere kan gjøre feil visste jeg fra før, og spesielt når man blir sliten - det var tilfellet mot West Brom. Men mot Newcastle leverte han igjen en topp kamp, sier Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]