Jota bruker fortsatt kneskinne når han ikke er på treningsanlegget

Portugiseren er noen uker unna comeback.

21. jan 2021 kl 09.03Arild Skjæveland

Tidligere har det blitt sagt at Liverpool håper å ha Diogo Jota tilbake på banen i starten av februar. De røde møter Manchester City 7. februar, og Leicester City 13. februar, og det kan virke som at en av de kampene kan være et mål for et mulig comeback for portugiseren.

Han har vært ute siden han fikk en smell i kneet mot Midtjylland i desember, og har allerede mistet åtte kamper i alle turneringer. På de åtte kampene har Liverpool vunnet tre, der en av kampene var mot et sterkt redusert Aston Villa-lag. Trolig kommer han til å miste minst fem til.

Jürgen Klopp ble spurt om 24-åringen på gårsdagens pressekonferanse.

– Diogo er fortsatt noen uker unna. Skaden hans trenger tid. Vi vil alle være glade når han i løpet av nær fremtid er tilbake igjen, svarte Klopp.

Bruker fortsatt kneskinne

Dominic King i Daily Mail skriver på Twitter at Jota er på bedringens vei, men at det går sakte. Han holder på med et rehabiliteringsprogram på AXA Training Centre i Kirkby, men er nødt å bruke en kneskinne på sitt skadde kne når han ikke er på treningsfeltet. Det skriver også Paul Joyce i The Times.

Liverpool vil ikke sette noen dato for når de regner han er tilbake.

En knebeskyttelse med skinner er en stabil knestøtte, som er konstruert for å gi kneleddet ekstra stabilitet. Den blir plassert på både utsiden og innsiden av kneleddet.

Liverpool - Burnley spilles i kveld kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]