Klopp vil ha de samme spillerne tilgjengelig som mot Newcastle

Ingen nye skadeproblemer for Jürgen Klopp.

3. jan 2021 kl 17.34Arild Skjæveland

Mandag skal Liverpool til St. Mary’s for å møte Southampton i en tøff bortekamp i Premier League. De røde har avgitt poeng i tre av sine siste fem kamper, og det har blitt veldig tett igjen på toppen av tabellen.

Det mest gledelige på St. James’ Park på onsdag, var at Thiago Alcantara fikk en mulighet til å vise seg frem. Han kom inn og spilte de siste 17 minuttene, og rakk å vise hvorfor han har vært så savnet i de 10 ukene han har vært ute.

– På de 20 minuttene, var ca 12 av de strålende, men så kjente han intensiteten, men det er vanlig, sier Klopp til Liverpoolfc.com om 29-åringens innhopp. 

– Han hadde trent nøyaktig to ganger med laget. Det er fortsatt noe fysisk arbeid som gjenstår, for å få rytme, sier han videre.

Glad for å ha Shaqiri tilbake

En annen spiller som gjorde comeback, var Xherdan Shaqiri. Han kunne forlatt Liverpool i oktober, da det var konkret interesse fra to klubber før overgangsvinduet stengte, men valgte å bli. Etter det ble han dessverre skadet igjen.

– Shaq er tilbake nå, og det er forresten de beste nyhetene. Guttene er tilbake, og etter det jeg vet så langt, er ingen skadet. Det er veldig viktig sier Klopp.

– Det betyr at vi trolig kan bruke den samme troppen mot Southampton.

Liverpool vil da måtte klare seg uten Virgil van Dijk (kne), Joe Gomez (kne), Kostas Tsimikas (kne), Diogo Jota (kne), Joel Matip (lysk) og Naby Keita (muskel) på sørkysten.

Southampton - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]