Matip og Tsimikas trente i ettermiddag

Joël Matip er tilbake i trening, og da er det håp om at han kan spille i storkampen mot Manchester United på søndag. Kostas Tsimikas var også tilbake i full trening.

15. jan 2021 kl 19.53Einar Kvande

Joël Matip var tilbake i full trening med resten av Liverpool-troppen i ettermiddag. Spørsmålet er om to treningsøkter er nok til å overbevise Jürgen Klopp om å sette ham rett inn på laget igjen mot Manchester United.

TILBAKE: Tre uker er gått siden sist Joël Matip spilte fotball.

TILBAKE: Tre uker er gått siden sist Joël Matip spilte fotball.

Det er tre uker siden sist Matip var involvert i en kamp, da han fikk lyskeskaden i hjemmekampen mot West Bromwich tredje juledag.

Dette sa Klopp om Matips situasjon under dagens pressekonferanse:

– Joël er nærme. Gir det mening å kaste ham rett inn i en kamp, etter en eller to økter? I dag og i morgen kan han kanskje bli involvert, sa Klopp.

– Det å kaste ham inn – jeg vet ikke. Vi må vente og se. Vi må ta en avgjørelse, se på ham og hvordan han kan trene, hvordan han ser ut på trening, og disse tingene. Men vi har ulike alternativer.

– Hendo er veldig viktig for oss på midtbanen også, så vi må bare vente og se. Jeg har ikke tatt noen avgjørelse enda. Hvorfor skulle jeg det?

TILBAKE I TRENING: Gledelig gjensyn med Kostas Tsimikas på treningsfeltet.

TILBAKE I TRENING: Gledelig gjensyn med Kostas Tsimikas på treningsfeltet.

Kostas trente også i ettermiddag

En annen Liverpool-spiller som var tilbake i full trening i ettermiddag var venstreback Kostas Tsimikas. Han fikk en kneskade mot Midtjylland, og var ikke ventet tilbake i spill før i februar. Det ser altså ut som grekeren ligger godt foran skjema.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]