– Forventet en reaksjon etter to svake forestillinger

Jamie Carragher bekymret for både forsvar og angrep hos formsvake Liverpool.

5. jan 2021 kl 08.53Jens Bessesen

– Jeg kan ikke se at Liverpool skal vinne ligaen med mindre de kjøper en ny midtstopper, sa Carragher på Sky Sports etter mandagens kamp, gjengitt av Daily Mail.

Liverpool skuffet igjen og står nå med kun én scoring og to poeng fra de tre siste kampene. 

– Det faktum at de brukte Jordan Henderson som midtstopper kommer ikke til å gjøre noe godt for guttene på benken og deres selvtillit. Henderson er ingen stopper. Han spilte bra, men det er ikke hans posisjon, sier Carragher. 

Flere bekymringer

Men han peker også på det sviktende angrepsspillet. Liverpool hadde ikke et skudd på mål før det var spilt 75 minutter.

– Jeg forventet en reaksjon fra Liverpool etter to svake forestillinger. Nå fikk vi enda en. Liverpools borteform denne sesongen er så svak, sier han. 

Stopperlegenden sier Liverpool aldri så ut som de skulle score i mandagens kamp. 

– Det er en stor bekymring for Liverpool for øyeblikket, og det er langt fra godt nok, sier han. 

I en dårlig periode

Carragher stiller dessuten spørsmål ved spillernes mentalitet etter tre kamper som de siste sesongene stort sett har endt med sene vinnermål.

– Det som oppsummerte kampen var Liverpools siste corner. De gjorde det samme mot West Bromwich. Den må inn i feltet. Du må ha et mål på ti sekunder, da må ballen inn i boksen, sier han.

– Liverpool har et utrolig lag, men nå går de gjennom sin første virkelig dårlige periode på to-tre sesonger. Hvor skal målene komme fra, legger Carragher til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]